Κάγκελα

Ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντά την πρακτικότητα!

Αναλαμβάνουμε παντός είδους κατασκευές καγκέλων. Από αυστηρώς παραδοσιακά μέχρι μοντέρνα inox συστήματα με συμπαγή πολυκαρμπονικά φύλλα Lexan ή κρύσταλλο. Επίσης σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσετε το σύστημα καγκέλων με συνθετικά ξύλα ή αλουμίνιο με υφή ξύλου. Το εξεζητημένο γούστο σας μπορεί να υλοποιηθεί με τις σύγχρονες τεχνικές και υλικά της Alfa Therm Καριωτάκης.

Ανοξείδωτα συστήματαΟι εφαρμογές του συστήματος είναι πολλές και προσφέρουν μοναδικές λύσεις στις σύγχρονες κατασκευές, όπως: κάγκελα μπαλκονιών, με ιδιαίτερη αντοχή στις διάφορες περιβαλλοντολογικές συνθήκες, κάγκελα για εσωτερικές σκάλες που προσδίδουν μια αίσθηση υψηλής αισθητικής στο εσωτερικό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, κάγκελα για εξωτερικές σκάλες, κατάλληλα για μοντέρνες κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια, κάγκελα για σκάλες σε δημόσιους χώρους αλλά και σε χώρους όπως πισίνες ξενοδοχείων, κατοικιών κ.λπ.

Στη σειρά τύπου INOX, τα προφίλ και εξαρτήματα αλουμινίου έχουν υποστεί επεξεργασία με την διαδικασία της ανοδίωσης που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη στιλπνότητα, προσφέροντας χειροπιαστά πλεονεκτήματα έναντι των συστημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως υψηλή αισθητική και μεγαλύτερη οικονομία. Η ανοδίωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία που αυξάνει το πάχος και τη σκληρότητα του προστατευτικού στρώματος του οξειδίου του αλουμινίου, που δημιουργείται με φυσικό τρόπο πάνω στην επιφάνεια του μετάλλου, όταν το αλουμίνιο εκτεθεί στον ατμοσφαιρικό αέρα.

Η ανοδίωση ικανοποιεί όλες τις παραμέτρους που πρέπει να πληροί ένα φινίρισμα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων και προσφέρει:

  • Μεγάλη αντοχή
  • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Σταθερότητα χρώματος
  • Ευκολία συντήρησης
  • Υψηλή αισθητική
  • Ασφαλές και ανθεκτικό.
  • Μεγάλη ποικιλία από σχέδια
  • INOX και παντός τύπου κάγκελα


Η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα!Η ανοδίωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία που αυξάνει το πάχος και τη σκληρότητα του προστατευτικού στρώματος του οξειδίου του αλουμινίου, που δημιουργείται με φυσικό τρόπο πάνω στην επιφάνεια του μετάλλου, όταν το αλουμίνιο εκτεθεί στον ατμοσφαιρικό αέρα. Η ανοδίωση ικανοποιεί όλες τις παραμέτρους που πρέπει να πληροί ένα φινίρισμα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων και προσφέρει:

Η ανοδίωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία που αυξάνει το πάχος και τη σκληρότητα του προστατευτικού στρώματος του οξειδίου του αλουμινίου, που δημιουργείται με φυσικό τρόπο πάνω στην επιφάνεια του μετάλλου, όταν το αλουμίνιο εκτεθεί στον ατμοσφαιρικό αέρα. Η ανοδίωση ικανοποιεί όλες τις παραμέτρους που πρέπει να πληροί ένα φινίρισμα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων και προσφέρει:

Υψηλή αισθητική. Αντίθετα από τα άλλα φινιρίσματα, η ανοδίωση επιτρέπει στο αλουμίνιο να διατηρήσει τη μεταλλική του εμφάνιση σε ανάλογα επίπεδα με του inox. Κόστος. Χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης σε σχέση με το inox και χαμηλό κόστος συντήρησης, με μεγαλύτερη αξία σε βάθος χρόνου.

Ασφαλές και ανθεκτικό. Η ανοδίωση είναι μια χημικά σταθερή διαδικασία. Δεν είναι τοξική, δεν αποσυντίθεται και είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη θερμότητα (μέχρι το σημείο τήξης του αλουμινίου).

Μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα σχέδια και παραστάσεις αλλά ακόμα και δικές μας προτάσεις, θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δικό σας στυλ.
Ζητήστε προσφορά για κάγκελα μέσω της φόρμας!

Άμεσα στέλεχος της Alfa Therm Καριωτάκης θα επικοινωνήσει μαζί σας!

Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email

Message

Επιτυχής αποστολή! Ευχαριστούμε για το χρόνο σας! Αρμόδιο στέλεχος της Alfa Therm Καριωτάκης θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας!