Σκάλες εσωτερικόυ / εξωτερικού χώρου

Μοντέρνες, ασφαλείς, πρακτικές!

Η Alfa Therm Καριωτάκης κατασκευάζει μικρές και μεγάλες σκάλες, χαλύβδινες, ανοξείδωτες με συνδυασμό γυαλιού, συνθετικών υλικών και ξύλου για πατήματα και κάγκελα, πάντα κατόπιν παραγγελίας οι οποίες τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και τις απαιτήσεις του πελάτη. Μετά τη λήψη των τελικών μέτρων στο χώρο, η εταιρία αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή της σκάλας, σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

Μοντέρνα σχέδιαΚάθε σκάλα διακρίνεται από το άψογο φινίρισμα και την προσεγμένη εργασία που χαρακτηρίζει κάθε λεπτομέρειά της. Η ομαδοποίηση της τεράστιας ποικιλίας σχεδίων σε μοντέλα, διευκολύνει στην επιλογή της κατάλληλης σκάλας, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο την τελική σχεδίαση, η οποία διαφοροποιείται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστή.

Συνδυάζουμε τους 3 βασικούς παράγοντες:

Η σκάλα πρώτα από όλα πρέπει να είναι ασφαλής. Ο σχεδιασμός της πρέπει να τηρεί όλους τους παράγοντες ασφαλείας και εργονομίας. Να βολεύει από το μικρό παιδί μέχρι τον ηλικιωμένο να την χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια. Τα πατήματα πρέπει προλαμβάνουν ατυχήματα και τα κάγκελα να είναι σταθερά, σε σωστό ύψος και με κενά σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρήσης της.

Μοντέρνες σκάλες για μοντέρνους χώρους. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και συνδυασμό υλικών σας προσφέρουμε τη σκάλα των απαιτήσεών σας που μπορεί να ταιριάξει ή να γίνει η ξεχωριστή πινελιά του χώρου σας. Χάλυβες, inox, αλουμίνιο, γυαλί, σύνθετα υλικά και ξύλο γίνονται η παλέτα της δικιάς σας δημιουργίας. Η τεχνική μας είναι να την υλοποιήσουμε.

Σκάλες αντοχής για ανέμελους ιδιοκτήτες! Προτείνουμε τα πιο ανθεκτικά υλικά με τις ιδανικότερες επεξεργασίες ώστε να μη φθείρονται στο χρόνο χωρίς να επηρεάζεται η σύνθεση του υλικού. Τα πιο γερά υλικά σε συνδυασμό με τις καλύτερες τεχνικές σύνδεσης δημιουργούν μια γερή κατασκευή με αντοχή στο χρόνο.

  • Μεγάλη αντοχή
  • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Υψηλή αισθητική
  • Ασφαλείς και ανθεκτικές.
  • Μεγάλη ποικιλία από σχέδια
  • INOX και παντός τύπου κάγκελα


Η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα!Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανώτερης ποιότητας. Στις ανοξείδωτες κατασκευές αποτελούνται από σωλήνες satine και γυαλιστερούς σε διάφορες διαστάσεις, κοιλοδοκους, λάμες, άξονες και όλα τα εξαρτήματα σε ΙΝΟΧ 304 και INOX316.

Διαθέτουμε αλουμίνια τύπου INOX. Στη σειρά τύπου INOX, τα προφίλ και εξαρτήματα αλουμινίου έχουν υποστεί επεξεργασία με την διαδικασία της ανοδίωσης που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη στιλπνότητα, προσφέροντας χειροπιαστά πλεονεκτήματα έναντι των συστημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως υψηλή αισθητική και μεγαλύτερη οικονομία. Η ανοδίωση είναι μια ηλεκτροχημική διαδικασία που αυξάνει το πάχος και τη σκληρότητα του προστατευτικού στρώματος του οξειδίου του αλουμινίου, που δημιουργείται με φυσικό τρόπο πάνω στην επιφάνεια του μετάλλου, όταν το αλουμίνιο εκτεθεί στον ατμοσφαιρικό αέρα. Η ανοδίωση ικανοποιεί όλες τις παραμέτρους που πρέπει να πληροί ένα φινίρισμα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων

Υψηλή αισθητική. Αντίθετα από τα άλλα φινιρίσματα, η ανοδίωση επιτρέπει στο αλουμίνιο να διατηρήσει τη μεταλλική του εμφάνιση σε ανάλογα επίπεδα με του inox. Κόστος. Χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης σε σχέση με το inox και χαμηλό κόστος συντήρησης, με μεγαλύτερη αξία σε βάθος χρόνου.

Ασφαλές και ανθεκτικό. Η ανοδίωση είναι μια χημικά σταθερή διαδικασία. Δεν είναι τοξική, δεν αποσυντίθεται και είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη θερμότητα (μέχρι το σημείο τήξης του αλουμινίου).

Το σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, ή που σας έχει προτείνει ο μηχανικός ή αρχιτέκτονάς σας μπορεί να υλοποιηθεί με ακρίβεια και φινίρισμα από την Alfa Therm Καριωτάκης.